Ultherapie met korting

Wat is Ultherapie?

Ultherapie is een niet-invasieve huidverjongingsbehandeling op basis van ultrageluid. Het maakt gebruik van het eigen herstellend vermogen van de huid om zich te verbeteren en het onderliggende weefsel te ondersteunen. 

 

Een jongere, strakkere hals en kaaklijn zonder opereren, Ultherapie is de nieuwe behandeling ontwikkeld in de Verenigde Staten. Een gezicht hoeft veroudering vaak niet heel duidelijk te tonen, maar de hals is een gebied dat de leeftijd vaak meedogenloos verraadt.

 

Een operatie is een optie. Er is echter nu ULTHERAPIE, een - niet-invasieve - ultrageluid-behandeling die de effecten van tijd en zwaartekracht op uw huid tegengaat. Het mooie van de 40-minuten-durende behandeling is dat er gebruik wordt gemaakt van het eigen herstellend vermogen van de huid. Uw huid wordt zodoende op behoedzame wijze verbeterd en het onderliggend weefsel krijgt een meer ondersteunende functie. Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor de zachte huid van de hals en kaaklijn.

 

Na de ULTHERAPIE behandeling zag mijn huid er steviger uit - hij voelde strakker. De verzakking van de huid was weg. Clinical study patient.

 

 

 

 Vraag nu een Gratis Consult aan.